Webshop ondersteuning

Webshop ondersteuning

Praktische ondersteuning bij het realiseren van uw doelstelling

Handen uit de mouwen!

Bent u voornemens een webshop te beginnen, of bent u reeds een trotse eigenaar van een prachtige webshop? Proficiat! Ongetwijfeld ervaart ook u dat er veel meer bij komt kijken dan alleen een goed idee met een mooie wepshop. Kunt u misschien wel wat webshop ondersteuning gebruiken?
U staat er niet alleen voor, Genioweb kan u webshop ondersteuning bieden bij ieder aspect van de exploitatie van uw webshop. Genioweb neemt u werk uit handen, zodat u zich kunt richten op de zaken waar u goed in bent! Met behulp van de webshop ondersteuning die Genioweb u verleent, ontplooit uw webshop tot een succesvolle onderneming.

Invoer assortiment
Het succes van een webshop heeft met diverse belangrijke facetten te maken. Wanneer u een webshop beginnen gaat, is een juiste assortimentskeuze van belang. Nadat het assortiment door u met zorg is uitgekozen, komt er een bulk werk op u af: ieder artikel, dient op de juiste manier, in de juiste categorie met een duidelijke afbeelding in uw webshop te worden ingevoerd. Dit is een enorme klus die erg tijdrovend is. Deze tijd heeft u als ondernemer waarschijnlijk hard nodig om bijvoorbeeld uw klanten in uw fysieke winkel te woord te staan. Genioweb kan u met deze, steeds terugkerende klus, webshop ondersteuning aanbieden. We kunnen uw assortiment, op een juiste wijze, voor u in uw webshop vullen.

Fotomateriaal
Bij de invoer van de artikelen in uw webshop, is het noodzakelijk om correct beeldmateriaal te gebruiken. Het is wettelijk verboden om afbeeldingen van internet te halen. Desalniettemin is het van belang om duidelijke afbeeldingen van het product op uw website te tonen. Genioweb beschikt over een professionele fotostudio, de webshop ondersteuning die we bieden kan bestaan uit het maken van de foto’s, u kunt er echter ook voor kiezen om onze fotostudio te huren.

Vormgeving en marketing ondersteuning
Indien u een webshop beginnen gaat kan Genioweb u webshop ondersteuning bieden op het gebied van de vormgeving van uw webshop. Daarnaast kunnen we u ondersteunen met marketing activiteiten om uw webshop onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Zowel off- en online hulpmiddelen die leiden tot het gewenste resultaat!

Betalingsafwikkeling
Een belangrijk facet in uw webshop is de betalingsafwikkeling. Wenst u op dit gebied webshop ondersteuning? Genioweb kan u wegwijs maken, adviseren, ervaring uitwisselen op het gebied van betalingsafwikkelings mogelijkheden. Wenst u gebruik te maken van bijvoorbeeld achteraf betalingsmogelijkheden, kopen op afbetaling, iDEAL, creditcard, Mistercash en vele andere, dan kunnen we u hierbij helpen. De consument hecht heel veel waarde aan een betrouwbare betalingsafwikkeling van zijn of haar aankopen.

Klantenservice
Wanneer u een webshop beginnen gaat, is uw doel natuurlijk snel veel te gaan verkopen! Fantastisch! Pas op dat het geen luxe probleem gaat veroorzaken. Een valkuil waar veel mensen die een webshop beginnen in vallen. Voorkom het sneeuwbal effect in de communicatie met uw klanten. Wanneer u niet snel en correct reageert op de vragen van uw klanten, neemt deze opnieuw contact met u op. ben u niet in de gelegenheid om bereikbaar te zijn, of tijdig te reageren op e-mails? Genioweb kan u professionele webshop ondersteuning bieden bij uw klantenservice.

Enthousiast worden van Genioweb!

Neem contact met ons op!