Opleidingen

Online skills verbeteren?

Voor elke behoefte bieden wij een passend onderwijstraject

SEO, AdWords, Google Analytics, Admarkt and many more

Genioweb verzorgt op maar gesneden opleidingen, workshops en trainingen voor CMS beheer en online marketing. Verwerf specialistische kennis op gebied van Magneto en WordPress of verbeter je online marketing skills op gebied van bijvoorbeeld SEO, SEA, e-mail marketing, Admarkt, Beslist, Bol.com en Amazon. Graag bekijken we samen waar de behoefte ligt en verzorgen wij een passend onderwijstraject. Alle onderwijsvormen kunnen op elke gewenste locatie worden gegeven, ook in-company.

Diverse deelnemers gingen u reeds voor. Zo begeleidt¬†Genioweb als eerste in Nederland de opleiding van 55 ROC studenten in het gebruik van een Magento webwinkel en het opstarten van online marketing kanalen. Naast opleidingen voor Regionale opleiding centra (ROC’s), helpen wij ook graag webwinkelorganisaties en individuen die een volgende stap willen zetten in e-business.

Om u een indruk te geven waar u behoefte aan heeft kunt u deelnemen aan een van de vele door ons georganiseerde workshops. Bekijk de workshop agenda en schrijf u in.

jose

Enthousiast worden van Genioweb!

Neem contact met ons op!